Dit was » OMFG 19 LA LIGA WALKOUTS IN ÉÉN PACK OPENING!! » Ik hoop dat je deze FIFA 17 video leuk vond , als je nog meer FIFA 17 of VOETBAL content wilt zien vergeet dan zeker niet te abonneren! Verder kan je ook veel FIFA 17 PACKOPENINGS zien op mijn kanaal met Bijvoorbeeld WALKOUTS , LEGENDS en nog veel meer!

Afspeellijsten :
Missie Madrid :
Missie Manchester :
Fifa 17 Dobbeldraft :
Fifa 17 Packopening :

Volg mij ook op mijn andere Social media om te weten wat er online komt voordat de rest het al weet!
InstaGram :
Twitter :
Twitch :

Abonneer voor meer plezier :
Welkom Op het Kanaal FifaZlatanNL

Ik ben Jorden en inmiddels 21 Jaartjes jong en probeer wekelijks minimaal 4 Fifa 17 video’s voor jullie te maken.
Dit doe ik op mijn Xbox one of op mijn PS4 en altijd in minimaal 1080p wat ik opneem met mijn Elgato hd60.

Waar ik mezelf vooral in probeer te onderscheiden is mijn editing en persoonlijkheid.

Zakelijke mail : fifazlatannl@gmail.com

» Be different, stand out, and work your butt off »

a mayor selección de Camisetas de fútbol baratas está en eBay ✓ Compra equipaciones de fútbol y más al mejor precio ✓ ¡Con opción de envío gratis juego de camisetas de futbol completo camiseta 2016

50 comentarios en «OMFG 19 LA LIGA WALKOUTS IN ÉÉN PACK OPENING!😱🔥»
  1. lol   wat  een  onzin  ……waarom is  er geen  kaartje  van  ronaldo   dat  hij  onzichbaar  is  voor  je  tegenstander…kan je  lekker  hard  rennen…….fut  is  dood  …….na  fiffa  17  hebben  alle  normale  spelers  gezegd  …krijg  de  tering  met  je  kutspel……..wat  een  onzin…het  gaat  om  fiffapunten verkopen  aan  kindertjes  van  10 tot  20  ,,grote  mensen    zeiden  ,,,bye  bye  en zwaai  zwaai……koop  een lekker  flesje  wijn    en  een blowtje  en  ga  netflix  kijken  ……

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *